Foutmelding

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (regel 1439 van /home/vredegoor/domains/bertvredegoor.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_area->render() (regel 39 van /home/vredegoor/domains/bertvredegoor.nl/public_html/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
22-10-2017
deel deze pagina:
Frames of Mind

frame | freem | < Engels
het [-s]
een interpretatiekader dat gebruikt wordt als overtuigingstechniek

Frames of mind. Zo zou je de eersten van een nieuwe reeks werken kunnen noemen. Of geassembleerde, visuele interpretatiekaders als display van de geest. Of toonbeelden van paradigma's met vage noties van een wereld aan gene zijde van het scherm.

Of, zoals Hendrik van Leeuwen eerder mijn gebruik van rasters typeerde: 'Vredegoor geeft vorm aan plaatsen waar het begrip stokt. Grensgebieden zijn het, waar de kijker een rite de passage wacht. Men ervaart de plek waar het lichaam tot stilstand komt en de geest te rade gaat bij de notulen in het geheugen. Want hoe nu verder?' Het antwoord laat zich niet zo moeilijk raden: 'Alleen in de geest kan men passeren'.
Geloof het of niet.


One Way


Wanted


Rest a While


Closely Guarded Secret


Sirens (detail)